Hoeveel kost een elektrische scooter van Yadea? Skip to content
Nieuws overzicht

Hoeveel kost een elektrische scooter van Yadea?

Bij de aanschaf van een elektrische scooter is de prijs natuurlijk erg belangrijk. Maar wat is het verschil tussen een elektrische scooter van 2000 en 3500 euro? Er zit nogal een prijsverschil in, maar waar zit het ‘m nou precies in? Is het de actieradius, techniek of de elektrische motor? In deze blog zetten we de details voor je op een rijtje, zodat jij makkelijk jouw Yadea kan kiezen.
Hoeveel kost een elektrische scooter van Yadea?

Elektrische scooter tot €2499,-

In deze meest voordelige prijsrange vallen de Yadea M6L en de T9L. Dit zijn de echte no-nonsense scooters van Yadea. De M6L heeft qua uiterlijk een ronder design in vergelijking met de stoere T9L. Allebei de modellen zijn kwalitatief sterke elektrische scooters met een laagdrempelige aanschafprijs. De T9L is in zijn categorie de goedkoopste en meest kwalitatieve scooter met de grootste actieradius (vergeleken met andere merken)! De M6L en T9L beschikken beiden over een schijfrem voor en trommelrem achter. In deze twee modellen zit een kleine accu, waardoor de oplaadtijd korter is; perfect voor in en rondom de stad dus! De M6L heeft een rugsteun en een opbergruimte van 18L met genoeg om de dagelijkse boodschappen in mee te nemen of een volwaardige helm in op te bergen. De T9L heeft standaard een achter drager waar een topkoffer op gemonteerd kan worden en met de mogelijkheid voor een tweede accu - die je kunt kopen voor 749 euro - zit je met deze elektrische scooter absoluut goed! 


 
Yadea M6L Yadea T9L
Elektrische scooter van €2499 tot en met €3499

In deze prijsrange zitten de Yadea G5 en de C1S. Wanneer je voor meer power en functionaliteiten wil gaan, dan zit je in deze prijscategorie goed. Deze modellen hebben een krachtige motor van 2200W of 2300W. Hiermee trek je sneller op en ben je binnen no-time op topsnelheid. Ook weet de scooter zijn topsnelheid beter vast te houden. De accu van deze modellen is een stuk krachtiger waardoor de actieradius groter is dan bij de kleinere modellen van Yadea. De G5 en C1S hebben schijfremmen voor en achter, standaard een rugsteun en beschikken allebei over een ruime opbergruimte waar met gemak een helm in past. De C1S beschikt ook over cruisecontrol. Wel zo fijn als je lange afstanden af gaat leggen.


 
Yadea G5 Yadea C1S


Elektrische scooter boven de €3499

De Yadea Y1S sluit de lijst af. Deze elektrische (bezorg)scooter steekt in prijs boven de andere modellen uit, omdat deze standaard 2 accu’s heeft en daarmee dus een grote actieradius heeft van xx kilometer. De accu’s zijn aan elkaar gelinkt, zodat ze gelijktijdig ingezet worden tijdens het rijden en er dus geen switch omgezet hoeft te worden (zoals bij de T9L). De Y1S wordt standaard geleverd met een dockingstation waarin de accu’s tegelijk opgeladen kunnen worden. Daarnaast beschikt de Y1S ook over de krachtigste motor van onze collectie. Deze elektrische scooter kan goed ingezet worden voor zakelijk gebruik, doordat de Delivery variant met een achterdrager voor een koffer komt. De Y1S City wordt geleverd met een rugsteun met comfortabel kussen en inklapbare voetsteunen. Handig als je vaak samen op de scooter rijdt.


 
Yadea Y1S - Delivery Yadea Y1S - City


Welke elektrische scooter is dan de beste?

Welk elektrische scooter van Yadea het beste bij jou past is afhankelijk van jouw wensen. Hoe krachtig wil je dat jouw scooter is, hoeveel kilometer wil jij rijden, welke features moeten erop zitten en waarvoor wil je jouw scooter inzetten? En het oog wil natuurlijk ook wat. Weet jij wat je precies wil, dan kun je jouw scooter makkelijker uitkiezen. Koop jouw Yadea online of bij één van onze dealers. En als het complete bedrag in 1 keer toch te veel is, dan kan je overwegen om in3 te betalen. Kom je er toch niet uit met jouw keuze? Dan kun je altijd een bezoek brengen aan één van onze Yadea dealers. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!