Nieuw in Nederland!

De Yadea groep is één van de allergrootste fabrikanten van tweewielers in de wereld. Al 20 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Yadea elektrische scooters. En vanaf nu ook verkrijgbaar in ons land!

Wij zijn Yadea!

Ons moederbedrijf - Yadea Group - is een hoogwaardige fabrikant van elektrische tweewielers die de ontwikkeling, productie en verkoop van elektrische fietsen, elektrische bromfietsen, elektrische motorfietsen, elektrische kickscooters en hun accessoires integreert. En deze elektrische scooters zijn nu eindelijk ook verkrijgbaar in Nederland! Met nieuwe en speciaal voor de Europese markt ontwikkelde modellen, willen we voor iedereen een betaalbare, elektrische scooter.

We willen jou inspireren naar een groenere reis oplossing. Onze visie is dan ook om toonaangevende oplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s) te creëren door innovatieve technologieën te ontwikkelen, die voldoen aan de internationale normen voor veiligheid en kwaliteit en deze zelfs overtreffen. Toegewijd aan een nieuwe generatie van milieubewuste reizigers en voorop lopen in de ontwikkeling van de elektrische tweewielige voertuigindustrie.

Betrouwbaar

Moteo is een betrouwbare partner op het gebied van scooters en motoren. Voor de particuliere én zakelijke klant!

Ervaren

Met 85 jaar ervaring kun je uitgaan van een professioneel bedrijf met gedegen kennis!

Moteo Nederland bv

Het Nederlandse bedrijf Moteo importeert sinds september 2022 Yadea naar Nederland. Moteo valt binnen de Alcopa groep, een bedrijf dat al sinds 1930 actief is. Na de tweede wereldoorlog startte het bedrijf met de assemblage van BMW en Zundapp. In 1958 werd gestart met Suzuki en werd het importeur van dit merk. Daarna sloeg Moteo haar vleugels uit in West-Europa en ging verder met het importeren van onderdelen en accessoires voor verschillende dealernetwerken.

In Nederland startte Moteo 40 jaar geleden met Peugeot scooters, een merk dat tot op de dag van vandaag onderdeel uitmaakt van het gamma. In 2001 volgde de import van het merk SYM, in 2018 kwam daar het motormerk Benelli bij en in 2020 werd het elektrische scootermerk Super Soco aan het gamma toegevoegd.

Op dit moment is Moteo de grootste scooter importeur van Nederland.

Moteo Excellent Dealers

Moteo heeft diverse dealers in haar netwerk aangesteld als Moteo Excellent dealer. Deze dealers voldoen aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van service, sales en klanttevredenheid. Je kunt het volgende van deze dealers verwachten:
Bij onze Moteo Excellent dealers kun je al onze merken en modellen bekijken en ontdekken.
Om de beste service te verlenen beschikken deze dealers over alle apparatuur en alle originele onderdelen. Ze volgen al onze trainingen om bij te blijven van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier krijg jij de juiste service
De Moteo Excellent Dealer ondersteunt elke actie, promotie of introductie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laatste modellen, nieuwtjes, introducties en trends
De Moteo Excellent Dealer is exclusief partner van de Yadea webshop. Jouw online bestelling wordt dus via een Moteo Excellent Dealer uitgeleverd

Yadea Y1S Elektrische scooter