Nieuw: accessoires voor jouw Yadea | Yadea scooters Skip to content
Nieuws overzicht

Nieuw: accessoires voor jouw Yadea

Nieuw in ons assortiment: accessoires voor de Yadea G5 en T9L! Speciaal voor de Nederlandse markt hebben we een aantal accessoires laten maken voor onze elektrische scooters. Deze accessoires zorgen ervoor dat jij en je passagier comfortabel kunnen scooter rijden.
Nieuw: accessoires voor jouw Yadea

Windscherm
Voor de G5 en T9L hebben we nieuw een hoog helder windscherm. Een windscherm houdt je, zoals de naam al zegt, deels uit de wind. Vooral in de koude maanden kan de wind erg koud en snijdend aanvoelen op de scooter. Ook tijdens de regen is een windscherm handig, want deze houdt een deel van de regen tegen. In de zomermaanden ben je door het windscherm beschermd tegen eventuele insecten en zand. 

 


Klapdrager
Een klapdrager voor op de scooter geeft een sportieve uitstraling aan jouw scooter en maakt het mogelijk om veilig spullen, zoals je school- of werktas te vervoeren tijdens het rijden. Bovendien biedt een klapdrager extra ondersteuning als je regelmatig iemand achterop hebt, waardoor passagiers veiliger en comfortabeler kunnen zitten. Het is ook mogelijk om een klapdrager met rugsteunkussen te bestellen voor nog meer comfort voor jouw passagier. De klapdrager is beschikbaar in glanzend zwart voor de G5 en T9L.

 

 

Topkoffer
Op de T9L zit standaard een achterdrager waar een topkoffer op gemonteerd kan worden. Hiermee kun je makkelijk spullen vervoeren of je helm na het rijden in opbergen. De koffers zijn te krijgen in de maten 29L en 33L. 

Extra accu
De T9L heeft ruimte voor een tweede uitneembare accu onder de buddyseat. Deze extra accu kun je kopen voor maar 749 euro. Dat is veel goedkoper dan een gemiddelde andere accu voor elektrische scooters. Met een extra accu verdubbel je de actieradius van jouw T9L van tot 55 kilometer naar tot wel 110 kilometer bij 45 km/u!

 

 

 

 

Accessoires Yadea G5

 • Windscherm helder hoog
 • Klapdrager
 • Klapdrager met rugsteunkussen
 

 

Accessoires Yadea T9L

 • Windscherm helder hoog
 • Klapdrager
 • Klapdrager met rugsteunkussen
 • Topkoffer 29L of 33L
 • Extra accu

   

  Alle accessoires zijn te bestellen bij onze erkende Yadea dealers. Kijk voor de prijzen op de productpagina van jouw Yadea model.

   

  Kies een dealer bij jou in de buurt