Veelgestelde vragen

Problemen en/of schade zijn altijd vervelend! Op afstand of via foto's of filmpjes kunnen wij lastig bepalen wat er precies mankeert. Daarom adviseren wij om altijd eerst contact op te nemen met jouw Yadea dealer. De dealer kan uitzoeken wat het probleem is en dit voor jou oplossen. Heb je voor private lease gekozen, dan neem je bij problemen of bij schade aan de scooter contact op met de dealer. Hij kan de benodigde reparatie in overleg met ons uitvoeren. Let op: er is een eigen risico verbonden. Dit staat in de Algemene Voorwaarden.
Je kan bij 'direct betalen' kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: Je kan in de Nederlandse website op verschillende manieren betalen:
  • iDEAL
  • Visa (creditcard)
  • MasterCard (creditcard)
  • in3 (betalen in drie termijnen)

Daarnaast kun je een scooter private leasen. Wij ontzorgen jou en regelen de verzekering en het onderhoud. Jij hoeft alleen nog de accu op te laden. Ook is er de mogelijkheid tot financiering via Santander. Hier zitten voorwaarden aan verbonden. Lees hier meer over het leasen van je scooter
De levertijd van jouw Yadea is afhankelijk van de beschikbaarheid en de gekozen leveroptie.
  • Bij direct betalen proberen we de scooter binnen 5 werkdagen te leveren.
  • Bij lease proberen we de scooter binnen 7 werkdagen te leveren.

De kosten voor het laten bezorgen van de modellen bedraagt €60,-.
De Yadea app is momenteel nog in Bèta fase en nog niet te gebruiken in Nederland. Het is momenteel helaas niet bekend wanneer de app beschikbaar zal zijn.