De Yadea G5: ervaar het zelf Skip to content
Nieuws overzicht

De Yadea G5: ervaar het zelf

De Yadea G5 behoort tot de hoogwaardige modellen binnen het assortiment elektrische scooters van Yadea. Om de luxe van elektrisch rijden betaalbaar te maken, heeft Yadea de prijs van de G5 verlaagd.
De Yadea G5: ervaar het zelf

Heb jij altijd al elektrisch willen rijden, maar vond je het te duur? Dan is dit nu je kans. Wij raden de Yadea G5 zeker aan en vertellen je graag waarom.

Zelfs op koudere dagen start de Yadea G5 alsof hij al warmgelopen is. De accu is uitneembaar, dus je kunt hem opladen waar en wanneer je wilt. Met voldoende opbergruimte onder het zadel, ongeveer 26 liter, kun je genoeg boodschappen of een extra helm meenemen. Alleen maar voordelen dus. Maar er is meer.

Naast het neutrale, moderne design, is dit model slim ontworpen voor jou. Je kunt je rijervaring volledig transformeren. De stevige scooter biedt comfort voor twee personen; geen enkel moment is de rit onaangenaam door het zachte zadel. De Yadea G5 wordt standaard geleverd met een comfortabele rugsteun voor het gemak van jouw passagier. Handig voor extra houvast, want met de G5 ga je zo soepel de bochten door dat je bijna niet merkt dat er nog iemand achterop zit. Het enige waar je het aan zou kunnen merken, is het optrekken naar de gewenste snelheid. Als je solo rijdt, ben je binnen 5 seconden op je gewenste snelheid; met extra gewicht kan dit iets langer duren, maar slechts een fractie. De Yadea G5 gaat goed mee met het verkeer omdat hij snel optrekt. Geen zorgen dus wanneer je moet afremmen om vervolgens weer goed door te rijden. Met remschijven aan zowel voor- als achterzijde ben je trouwens ook binnen no-time tot stilstand! Wel zo veilig. Houd wel even rekening met degene achterop.

Met de 45 km/u versie kun je in stilte genieten van een rit tot wel 65 km. De lithiumaccu is dan ook een indrukwekkend kenmerk van de Yadea G5. Voeg daarbij de krachtige en onderhoudsvrije 2.300W elektromotor in het achterwiel, dubbele schokbrekers achter, een 7-inch digitaal dashboard dat automatisch de helderheid aanpast op basis van omgevingslicht, en je hebt de ideale scooter voor dagelijks woon-werkverkeer of stadsritten. Kortom, de Yadea G5 is slim, stijlvol en betaalbaar!

Benieuwd naar deze topscooter? Neem contact op met een dealer bij jou in de buurt.