Nu beschikbaar: de E8S! Skip to content
Nieuws overzicht

Nu beschikbaar: de E8S!

Ontdek de Yadea E8S: een elektrische scooter die geweldig rijdt met comfort, ruimte en een grote actieradius voor weinig geld. Dankzij de vernieuwde grafeenaccu krijg je meer meer waar voor je geld. Mis deze kans niet, bekijk de E8S nu!
Nu beschikbaar: de E8S!

NIEUW: Yadea E8S!

De Yadea E8S is een elektrische scooter die simpelweg fantastisch rijdt. Hij biedt niet alleen een soepele en stille rit, maar heeft ook een verrassend goed zitcomfort en ruime beenruimte. Dankzij de plaatsing van de accu onder het voetenbord, heeft de E8S een ruime opbergruimte onder de buddyseat van 32L. Een van de meest indrukwekkende aspecten is de enorme actieradius van 80 kilometer in combinatie met zijn scherpe, betaalbare prijs van slechts € 1.948,-. Met zo'n grote actieradius, is de Yadea E8S echt een topkeuze voor in de stad of als woon-werkverkeer, en dat voor een zeer betaalbare prijs. Dit heeft de E8S te danken aan de vernieuwde techniek van de grafeenaccu.

De grafeenaccu is de toekomst voor elektrische scooters!
De grafeenaccu is een baanbrekende technologie die de elektrische scooterindustrie op zijn kop zet. In vergelijking met traditionele lithium-ion accu's biedt de grafeen accu verschillende belangrijke voordelen. Ten eerste heeft hij een veel hogere energiedichtheid, waardoor de scooter een groter bereik heeft zonder dat de grootte of het gewicht van de accu toeneemt. Dit betekent dat de Yadea E8S meer kilometers kan afleggen op één enkele lading, wat bijdraagt aan de praktische bruikbaarheid en het gemak van de scooter.

Alle voordelen van een grafeenaccu op een rijtje:

  • Vernieuwde techniek: nieuw type grafeenaccu met TTFAR patent
  • Regeneratief remsysteem
  • Hoge actieradius

 

De E8S in 45 km/u is direct beschikbaar in de kleuren Blue en Grey. Koop jouw E8S nu online of bij één van onze erkende dealers!

De Yadea E8S light, de 25 km/u versie, verwachten we eind juli uit te leveren. Accessoires voor deze modellen, zoals een hoog windscherm en een glanzend zwarte klapdrager, zullen midden augustus beschikbaar zijn. Maak je klaar om te genieten van het beste dat de Yadea E8S te bieden heeft!

Bekijk de E8S