Nieuwe accessoires voor jouw Yadea E8S! Skip to content
Nieuws overzicht

Nieuwe accessoires voor jouw Yadea E8S!

Het wachten is voorbij! Voor alle trotse eigenaars van de E8S scooter hebben we goed nieuws. Met de komst van het nieuwe windscherm, de handige klapdrager en de stoere oppakbeugel, zijn er nu nog meer redenen om van je E8S te houden.
Nieuwe accessoires voor jouw Yadea E8S!

Windscherm
De winter staat voor de deur, maar maak je geen zorgen. Met het splinternieuwe windscherm voor de E8S trotseer je de koude maanden met gemak. Geen last meer van die snijdende wind op je scooter. Het windscherm voor de E8S is de perfecte aanvulling voor de komende winterse ritten. Voor de volgende zomer ben je alvast goed voorbereid tegen zand en insecten.

Windscherm E8S

Klapdrager
Voor extra laadruimte en het ultieme passagierscomfort hebben we voor de E8S ook de klapdrager ontwikkeld. De klapdrager is een handige toevoeging aan je E8S, waarmee je moeiteloos spullen kunt meenemen of extra steun biedt aan je passagier. Of je nu boodschappen doet of een lange rit maakt, de klapdrager zorgt voor het extra gemak dat je nodig hebt.


Klapdrager E8S


Oppakbeugel
Als een klapdrager niet helemaal jouw stijl is, maar je wilt toch graag je scooter een stoere uitstraling geven, dan is de oppakbeugel iets voor jou. Deze beugel geeft je E8S een unieke look, maar dat is nog niet alles: de oppakbeugel maakt het ook veel eenvoudiger om je scooter op de middenbok te zetten. 

E8S oppakbeugel


Of je nu op zoek bent naar bescherming tegen de winterwind, extra laadruimte voor je avonturen, of gewoon een gave look voor je E8S, deze nieuwe accessoires hebben voor ieder wat wils. Kies de upgrades die het beste bij jouw behoeften passen en geniet nog meer van jouw E8S.

Kom langs bij één van onze erkende Yadea dealers om deze accessoires te bestellen en maak je E8S helemaal klaar voor de komende seizoenen!

 

Kies een dealer bij jou in de buurt