Nieuwe accessoires voor de M6L, C1S en Y1S! Skip to content
Nieuws overzicht

Nieuwe accessoires voor de M6L, C1S en Y1S!

Ook voor de Yadea M6L, C1S en Y1S hebben we accessoires ontwikkeld. Met deze accessoires, zoals een windscherm, klapdrager of achterdrager, maak je jouw elektrische scooter compleet!
Nieuwe accessoires voor de M6L, C1S en Y1S!

Windscherm
Voor de modellen M6L, C1S en Y1S introduceren we een gloednieuw, helder windscherm. Dit windscherm is ontworpen om je gedeeltelijk te beschermen tegen wind, zoals de naam al aangeeft. Vooral gedurende de koude maanden kan de wind bijzonder ijzig en scherp aanvoelen tijdens het scooterrijden. Bovendien biedt het windscherm handige bescherming tegen regen door een deel ervan tegen te houden. In de zomermaanden fungeert het windscherm als een schild tegen potentiële insecten en zand, waardoor je rijervaring wordt verbeterd.

 
Windscherm Yadea M6L
Windscherm Yadea C1S
Windscherm Yadea Y1S


Klapdrager
Een klapdrager ontworpen voor scooters voegt een sportieve uitstraling toe aan jouw voertuig, terwijl het ook de mogelijkheid biedt om tijdens het rijden veilig spullen mee te nemen, zoals je school- of werktas. Bovendien dient een klapdrager als extra steun wanneer je regelmatig een passagier achterop hebt, wat resulteert in een veiligere en meer comfortabele zitervaring. Deze klapdrager is verkrijgbaar in glanzend zwart voor de M6L en C1S.

 
Klapdrager Yadea M6L
Klapdrager Yadea C1S

 

Achterdrager
Voor de M6L is nu een achterdrager beschikbaar. Hierop kan een topkoffer gemonteerd worden, waardoor je extra ruimte hebt om spullen mee te nemen. Zoals bijvoorbeeld de helm van je passagier, een tas of boodschappen.

 
Achterdrager M6L

 

Topkoffer
Op de achterdrager kan een topkoffer op gemonteerd kan worden. Hiermee kun je makkelijk spullen vervoeren of je helm na het rijden in opbergen. De koffers zijn te krijgen in de maten 29L en 33L. 

Voordrager en tas
Speciaal voor onze bezorgscooter, de Y1S, hebben we een voordrager beschikbaar waarop een bijhorende tas geplaatst kan worden.

 
Voordrager Yadea Y1S
Bezorgtas Yadea Y1S

 

  

Accessoires Yadea M6L

 • Windscherm helder hoog
 • Klapdrager
 • Achterdrager
 • Topkoffer 29L of 33L
 
Accessoires Yadea C1S
 • Windscherm helder hoog
 • Klapdrager
 • Achterdrager (nog in ontwikkeling)

Accessoires Yadea Y1S
 • Windscherm helder hoog
 • Voordrager
 • Bezorgtas
  We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van accessoires voor de E8S, waaronder een windscherm.

  Alle accessoires zijn te bestellen bij onze erkende Yadea dealers. Kijk voor de prijzen op de productpagina van jouw Yadea model.

   

  Kies een dealer bij jou in de buurt