Profiteer van extra subsidie op jouw nieuwe Yadea Skip to content
Nieuws overzicht

Profiteer van extra subsidie op jouw nieuwe Yadea

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en toegankelijker. Dankzij subsidies kun je nu tot €800,- korting krijgen bij inruil van je oude benzine-scooter voor een nieuwe elektrische scooter van Yadea.
Profiteer van extra subsidie op jouw nieuwe Yadea

Van een gewone benzine-scooter overstappen op elektrisch? Jaren geleden was dit nog ondenkbaar. Tegenwoordig zien we steeds vaker elektrische scooters in plaats van de nieuwste benzine-modellen. Elektrisch rijden is de toekomst. 

De gedachte dat elektrisch rijden onbetaalbaar is, is anno 2024 achterhaald. Wij vinden dat elektrisch rijden moet voor iedereen toegankelijk zijn, zodat iedereen een verschil kan maken. Verschillende acties zijn al gestart om mensen te stimuleren duurzamer en bewuster te leven. Met een nieuwe campagne wil het Ministerie van Economische Zaken mensen bewust maken van de noodzakelijke stappen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. 

Daarom kun je nu extra subsidie krijgen als je jouw oude benzine-scooter inruilt voor een nieuwe elektrische scooter. 

Wil je elektrisch gaan rijden? Een uitstekende keuze waar je veel plezier aan zult beleven. Heb je nog een oude benzine-scooter? Deze kan je tot €800,- korting opleveren bij de aankoop van een nieuwe elektrische scooter. Je kunt de subsidie aanvragen bij jouw gemeente. In veel gemeenten moet je de aanvraag indienen vóór de aankoop van je nieuwe elektrische scooter. Volg het volledige stappenplan via de website van jouw gemeente en kies vervolgens bij één van onze erkende dealers extra voordelig jouw nieuwe Yadea uit. 

Met de subsidie van de gemeente koop je al een Yadea E8S voor maar € 1.148,-!

Elektrisch rijden wordt op deze manier voor iedereen toegankelijk en wij zijn zeer enthousiast over deze ontwikkeling. Door over te stappen op elektrisch rijden draag je bij aan een beter milieu, een schonere toekomst en minder geluidsoverlast. Elektrische scooters zijn zo stil dat je extra kunt genieten van je omgeving tijdens je rit. 

Via de actie ‘Zet ook de knop om’ kun je ervaringen lezen van andere elektrische scooterrijders.