Doorbreek samen met Yadea de grens van groen rijden Skip to content
Nieuws overzicht

Doorbreek samen met Yadea de grens van groen rijden

Je hebt het vast al gehoord: elektrisch rijden gaat in de toekomst onoverkomelijk zijn. Het is dus tijd om je leven elektrisch te maken. Oftewel: electrify your life! En daar kan Yadea je bij helpen.
Doorbreek samen met Yadea de grens van groen rijden
Het is onze ambitie om een leidende rol te spelen in de sector door een nieuwe generatie te inspireren die zich identificeert met een groene levensstijl voor woon-werkverkeer. Yadea belooft zijn klanten een handige, veilige, en comfortabele ultieme rijervaring te bieden.

Waarom het meer is dan een verplichting
Het lijkt alsof het je door alle regels wordt opgedragen om een elektrisch voertuig aan te schaffen. Maar alle redenen die daarachter schuilen zijn juist voordelen waar we in de toekomst alleen maar baat bij hebben. Denk aan milieuvriendelijkheid: Elektrische voertuigen stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat helpt om de luchtkwaliteit te verbeteren en de klimaatverandering te verminderen. Stel je nu eens voor dat iedereen deze stap zet. Veel overheden bieden stimuleringsmaatregelen, zoals belastingvoordelen en subsidies, om de aanschaf van elektrische voertuigen te bevorderen, waardoor de initiële kosten van elektrische auto's en scooters kunnen worden verlaagd.

De nieuwe realiteit: betaalbaar elektrisch rijden
Voor lange tijd was de aanschaf van een elektrische scooter een prijzige investering. Ondanks de besparingen op lange termijn was het altijd een aanzienlijke overweging om daadwerkelijk de overstap te maken naar elektrisch rijden. Elektriciteit is over het algemeen goedkoper dan benzine of diesel, wat kan resulteren in lagere brandstofkosten op de lange termijn. Bovendien zijn elektrische voertuigen vaak goedkoper in onderhoud vanwege minder bewegende onderdelen en minder behoefte aan regulier onderhoud, zoals olieverversingen. Maar nu, met de Yadea G5, kunnen we die zorgen achter ons laten. Deze scooter van topkwaliteit is betaalbaarder dan ooit tevoren, met een prijsverlaging van €400,-. Speciaal ontworpen om jou voor te bereiden op de toekomst!

De stille kracht van elektrisch
Eerder hebben we het al gehad over de ultieme rijervaring. Het rijcomfort is van het grootste belang voor onze Yadea scooters. Elektrische motoren zijn over het algemeen stiller en bieden een soepelere rijervaring dan traditionele verbrandingsmotoren, wat zorgt voor meer comfort voor de bestuurder en de passagiers. Met de Yadea G5 beleef je het allemaal. Lees deze blog en ontdek waarom wij deze scooter aanraden.

Ben je overtuigd om jouw leven elektrisch te maken, of twijfel je nog? Het kan natuurlijk zijn dat de Yadea G5 niet helemaal jouw design is. In dat geval hebben we fantastisch nieuws. Niet alleen is de G5 in prijs verlaagd, maar ook de Yadea C1S gaat met de trend mee en heeft een korting van ruim €800,-! Bekijk deze stijlvolle elektrische scooter hier:

Bekijk de C1S.


Yadea is 's werelds toonaangevende merk voor elektrische tweewielers en al 6 jaar op rij wereldwijd nummer 1 in jaarlijkse verkoop. Doorbreek samen met Yadea de grenzen van groen rijden en vind de hoogwaardige scooter die perfect bij jou past.